Zavařované houbové řízky

reklama


Postup přípravy receptu:

Na obalování použijeme houby tvrdé a to z hřibů a z křemenáčů. Plátky obalíme jako klasické řízky. Osmažíme na oleji a necháme vychladnout. Řízky v menším množství poskládáme do čistých sklenic, přidáme koření, kolečko cibule a zalijeme lákem. Sterilujeme 20 minut při 100 stupních.

Nálev:
Svaříme 1 litr vody, 0,25 l octu, 8 kostek cukru a 2 lžičky soli.

Koření na 0,5 l sklenici:
1 bobkový list, 4 celé pepře, 2 nová koření

Ingredience:

houbové plátky, hladká mouka, vejce, strouhanka, sůl, olej, ocet, voda, cukr, koření, cibule

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

houbove-rizky.jpg (43 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *