Zapečené fazolky

reklama


Postup přípravy receptu:

Lusky omyjte, konce odkrojte, tuhá vlákna odstraňte a uvařte v osolené vodě. Zapékací mísu vymažte máslem, vysypejte strouhankou a rozložte do ní scezené uvařené fazolky. Zalijte mlékem smíchaným se smetanou a s vejcem, polijte rozpuštěným máslem a zapečte v předem vyhřáté troubě. Podávejte s uvařenými bramborami.

Ingredience:

600 g fazolových lusků
200 g zakysané smetany
100 ml mléka
1 vejce
3 lžíce másla
strouhanku
sůl

Doba přípravy pokrmu: do 1 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

zapecene-fazolky.jpg (38 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *