Zapečená žebírka

reklama


Postup přípravy receptu:

Plátky masa naklepejte, osolte a zprudka po obou stranách opečte na oleji. Ve vypečené šťávě osmažte nadrobno nakrájenou cibuli a kostičky slaniny. Přidejte prolisovaný česnek, zelí, bobkový list, pepř a duste.

Když zelí změkne, zahustěte je nastrouhanou syrovou bramborou. Maso rozložte na vymazaný plech, na každý plátek položte hromádku zelí a lžičku zakysané smetany.

Zapečte v předehřáté troubě. Každou porci podávejte ozdobenou smetanou a kečupem, případně kouskem kapie.

Ingredience:

4 silnější plátky z vepřového karé
500 g kysaného zelí
100 g slaniny
1 cibuli
2 stroužky česneku
1 bobkový list
1 bramboru
250 g zakysané smetany
4 lžičky kečupu
mletý pepř
olej
sůl

Doba přípravy pokrmu: do 1 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

zapecena-zebirka.jpg (39 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *