Vepřové žebírko Třepoš

reklama


Postup přípravy receptu:

Kotlety naklepeme a osolíme. Připravíme si směs ze slaniny, na které opečeme drobně nakrájenou klobásu. Pak přidáme kyselé zelí, orestujeme, chvíli podusíme a přidáme houby.

Když máme směs připravenou, narovnáme do pekáčku kotlety, dáme na ně směs a dusíme doměkka. Ke konci pečení posypeme strouhaným sýrem.

Jako přílohu zvolíme těstoviny, rýži nebo bramborovou kaši.

Ingredience:

4 kotlety, 100 g anglické slaniny, 1 papriková klobása, kyselé zelí, pepř, žampiony (nebo jiné houby), tvrdý sýr.

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 7.7/10 (Hodnoceno: 3 x)

One thought on “Vepřové žebírko Třepoš

  1. Uvařeno, snědeno a opravdu výborně jsme si pochutnali. Hodnotím 10 body. Díky Jolčo za skvělý recept.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *