Vepřové řízky s rajčaty a olivami

reklama


Postup přípravy receptu:

Česnek oloupejte, nakrájejte na tenké plátky a olivy nechte okapat na sítku. Rajčata nakrájejte na čtvrtky.

Umyté maso osolte, okořeňte a na rozehřátém oleji prudce osmahněte z obou stran.

Dejte ho na talíř a do výpeku z masa vložte česnek s rajčaty. Krátce osmahněte, podlijte vývarem, přidejte olivy a chvíli povařte.

Řízky vraťte na pánev a všechno spolu duste do změknutí. Podle potřeby podlévejte vývarem. Toto jídlo skvěle chutná s rýží.

Ingredience:

4 vepřové řízky
600 g rajčat
2 stroužky česneku
10 černých oliv bez pecky
500 ml hovězího vývaru
olej na smažení
půl lžičky kmínu
sůl
mletý černý pepř

Doba přípravy pokrmu: do 45 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

veprovy-rizky-s-rajcaty.jpg (36 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *