Vepřové plátky s nivou v alobalu

reklama


Postup přípravy receptu:

Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka asi 5 mm silná. Dáme do mísy, osolíme, přidáme majoránku a zamícháme. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Z alobalu vytvoříme mističky, do každé dáme porci brambor, plátek masa a poklademe jej nivou. Každou mističku zabalíme do alobalu a pečlivě upěchujeme konce. Pečeme při 180 ˚C asi 30 minut. Můžeme použít i kuřecí maso a libovolný sýr, který zrovna máme doma a máme rádi.

Ingredience:

* 1 kg brambor
* 500 g libového vepřového masa
* 250 g sýru Niva
* sůl
* pepř
* majoránka

Doba přípravy pokrmu: do 1.5 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

veprove-platky-s-nivou-v-alobalu.jpg (24 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *