Vepřové jehly

reklama


Postup přípravy receptu:

Maso nakrájejte na kostky a napíchejte je na špejle nebo na grilovací jehly. Smíchejte olej, citronovou šťávu, sůl, pepř, petrželovou nať a oregano. Špízy vyrovnejte do mělké mísy a štědře je potřete připravenou marinádou. Nechte je proležet aspoň 2 hodiny. Pak špízy vyjměte z marinády a grilujte asi 8 minut.

Ingredience:

1 kg vepřového masa
1 lžíci citronové šťávy
8 lžic olivového oleje
1 lžíci oregana
1 lžíci sekané petrželové natě
sůl, pepř

Doba přípravy pokrmu: do 45 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

veprove-jehly.jpg (35 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *