Vepřová játra na cibulce

reklama


Postup přípravy receptu:

átra omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Na rozpuštěném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Na zpěněné cibulce poté pod pokličkou pomalu dusíme játra posypaná kmínem, solí a mletým pepřem. Hotová játra posypeme moukou, podlijeme vývarem ještě chvilku dusíme a případně ještě dosolíme. Podáváme s rýží a salátem nebo s vařeným bramborem a kyselou okurkou.

Ingredience:

500 gramů vepřových jater, 150 gramů cibulky, 60 gramů sádla, 40 gramů hladké mouky, sůl, kmín, mletý pepř, vývar

Doba přípravy pokrmu: do 45 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *