Velikonoční nádivka

reklama


Postup přípravy receptu:

Housky nakrájejte na drobné kostičky a navlhčete mlékem. Smíchejte se žloutky, osolte, opepřete a přidejte nakrájené kopřivy nebo petržel. Na másle zpěňte cibuli a vlijte do připravené směsi. Nakonec vmíchejte sníh z bílků a nadrobno nakrájené uzené maso. Směs dejte do vymazaného pekáče. Pečte ve středně teplé troubě, dokud se nevytvoří zlatavá kůrka.

Ingredience:

10 housek
125 g másla
5–6 vajec
500 g uzeného masa
1 velkou cibuli
dvě hrsti mladých kopřiv (lze nahradit zelenou petrželkou)
200 ml mléka
sůl, pepř

Doba přípravy pokrmu: do 1 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

velikonocni-nadivka.jpg (29 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 5.5/10 (Hodnoceno: 2 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *