Vejce s tuňákovou pěnou

reklama


Postup přípravy receptu:

Vejce oloupeme, podélně rozkrojíme na půlky a žloutky vyjmeme. Žloutky ušleháme s tuňákem, trošku oleje z konzervy a majolkou do pěny. Podle chuti přidáme citrónovou šťávu, osolíme a opepříme. Pěnou ozdobně vyplníme místo po vyjmutých žloutcích. K vyplnění použijeme cukrářskou zdobičku. Dozdobíme zeleninou podle vlastní chuti.

Ingredience:

4 natvrdo uvařená vejce
100 g tuňáka v oleji
1 lžíci majolky
citrónovou šťávu
pepř
sůl dle chuti
zelenina na ozdobení

Doba přípravy pokrmu: do 30 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

vejce-s-tunakem.jpg (19 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *