Vánoční kapří tatarák

reklama


Postup přípravy receptu:

Využijeme kapří ocasy filetované bez kůže. Maso příčně krájíme na slabé proužky cc 2-3 mm a poté pomeleme na masovém mlýnku. Přidáme nadrobno pokrájenou cibulku, sůl, pepř, málo sladké a pálivé papriky, wochestr, sojovou omáčku, stroužek česneku, olivový olej (místo vaječného žloutku). Dobře promícháme a podáváme s topinkou či opečeným toastem. Můžeme přidat lososový kaviár na ozdobu. Pozor! Podáváme vychlazené.

Ingredience:

400 g kapřích ocasů filetovaných bez kůže
1 cibulka
Sůl, pepř
Špetka sladké a pálivé papriky
1 lžička wochestru a sojové omáčky
Stroužek česneku
1 lžička olivového oleje
Topinka či toast
Lososový kaviár na ozdobu

Doba přípravy pokrmu: do 20 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

kapri-tatarak.jpg (32 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 1.0/10 (Hodnoceno: 1 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *