Svíčkové medailonky na divoko

reklama


Postup přípravy receptu:

Plátky masa ochutíme divokým kořením a na rozehřátém olivovém oleji opečeme dozlatova. Maso vyjmeme a na vypečené šťávě orestujeme nakrájenou cibuli a houby. Zaprášíme moukou a zalijeme vodou a červeným vínem. Přidáme bujon a vše promícháme. Poté vložíme zpět maso a provaříme ještě cca 3 minuty. Servírujeme s bramborovými placičkami a zdobíme brusinkami.

Ingredience:

* olivový olej
* 400 g hovězí svíčkové
* divoké koření
* 150 g červené cibule
* 150 g mražených hub
* lžíce hladké mouky
* 50 ml vody
* 150 ml červeného vína
* 1 ks Natur bujon hovězí
* brusinky

Doba přípravy pokrmu: do 30 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

svickove-medailonky-na-divoko.jpg (25 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *