Švestková povidla

reklama


Postup přípravy receptu:

Švestky omyjeme, osušíme a vypeckujeme. Rozmixujeme je, při­mícháme želírovací cukr a přikryté je ponecháme v klidu 3 – 4 hodiny. Přivedeme k varu a prudce vařime 4 minuty. Přimícháme slivovici. Naplníme do horkých sterilních sklenic a neprodyšně uzavřeme.

Ingredience:

na 6 sklenic po 200 ml

1 kg švestek, 500 g želírovacího cukru Speciál (2 : 1), šťáva z 1 citronu, 4 lžíce slivovice.

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

svestkova-povidla.jpg (6 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *