Štika zapečená v sýru

reklama


Postup přípravy receptu:

Očištěné, vykuchané a omyté rybě vykrojíme páteř, nakrájíme na kousky silné asi 5 cm a osolíme je. Na rozpuštěném másle necháme zesklovatět cibuli a kousky štiky opečeme z obou stran. Porce ryby vykostíme, obalíme ve strouhaném sýru a vložíme do pekáčku vymazaného máslem, přelijeme kyselou smetanou, v níž jsme rozmíchali mouku, a posypeme zbylým sýrem. Zapékáme v troubě, dokud sýr nezrůžoví.

Ingredience:

1 štika (cca 2,5 kg), 100 g másla, 150 g tvrdého sýra, 0,5 l kyselé smetany, 1 lžíce hladké mouky, 3 cibule, sůl

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

stika-zapecena-v-syru.jpg (13 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *