Špenátová roláda

reklama


Postup přípravy receptu:

Špenát rozmrazíme, smícháme se žloutky, moukou, solí, pepřem a utřeným česnekem. Pak vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Těsto rozetřeme na tukem potřený a moukou vysypaný plech a upečeme. Upečený plát zakryjeme vlhkou utěrkou, stočíme a necháme vychladnout. Máslo utřeme se žloutky uvařenými natvrdo, vmícháme lučinu, nastrouhaný sýr, drobně nakrájenou papriku, nasekané bílky, pažitku a sůl. Roládu rozbalíme, potřeme náplní, stočíme a necháme v chladu ztuhnout. Nakrájíme na plátky, podáváme s pečivem.

Ingredience:

200 g mraženého špenátu
3 vejce
100 g polohrubé mouky
sůl
pepř.

Na náplň:
50 g másla
200 g lučiny
2 vejce uvařená natvrdo
1 papriku
50 g eidamu
pažitku, sůl

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

spenatova-rolada.jpg (22 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *