Špagety s boloňskou omáčkou

reklama


Postup přípravy receptu:

Na malém množství oleje osmažte nakrájenou cibuli a natrhanou šunku. Přidejte na kousky nakrájený celer, mrkev a orestujte. Přimíchejte mleté maso a vše duste několik minut. Podlijte vínem a nechte ho vyvařit. Přidejte rajský protlak, zakryjte směs a duste ji, dokud omáčka nezhoustne. Je-li třeba, přidejte několik lžic vody. Před dovařením osolte a opepřete.

Ingredience:

400 g mletého hovězího masa
70 g šunky
1 cibuli
1 stonek řapíkatého celeru
1 mrkev
extra panenský olivový olej
200 ml červeného vína
300 g rajského protlaku
sůl, pepř

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: 2

spagety-s-bolonskou-omackou.jpg (31 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 6.0/10 (Hodnoceno: 3 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *