Šopský salát

reklama


Postup přípravy receptu:

Zeleninu nakrájíme na kostičky nebo pásky, zakapeme olivovým olejem a citronovou šťávou. Lehce popepříme – dosolovat doporučuji až po přidání sýru (je dost slaný). Lze přidat i zelené nebo černé olivy.

Můžeme nechat chvíli chladit v lednici, před podáváním hustě posypeme nadrobeným (nebo na kostičky nakrájeným) balkánským sýrem.

Ingredience:

1 salátová okurka, 300 g zelené papriky, 300 g rajčat, 1 cibule (není třeba – někteří cibuli nedávají), 50 g olivového oleje, špetka soli, špetka pepře, 250 g balkánského sýru

Doba přípravy pokrmu: do 20 minut

sopsky-salat.jpg (11 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 4.3/10 (Hodnoceno: 3 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *