Somálská omáčka na špagety

reklama


Postup přípravy receptu:

Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a strouhaný křen, pak přidáme na kolečka nakrájenou mrkev (dělám na plátky na okurkovém kruhadle) a ještě chvíli smažíme.

Poté přidáme rajský protlak a mleté maso, řádně a pomalu mícháme až je maso pěkně opečené.

Pak přidáme na obdélníčky nakrájenou papriku, pokud se nám zdá směs příliš hutná, dolijeme trochu oleje a asi 1 dl vody. Necháme ještě chvíli dusit, přidáme na kousky pokrájený česnek a úplně nakonec vařené brambory pokrájené na kousky.

Ingredience:

500 g mletého masa (já dala hovězí),
olej, 100 g vařených brambor, 2 cibule, 4 střední mrkve, 2 čerstvé papriky, 1 KL strouhaného křenu, 1 plechovka rajského protlaku (doma byl jen o váze 80 g), 2 stroužky česneku (dala jsem 7),
sůl. 1dl vody

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

somalska-omacka-na-spagety.jpg (65 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *