Sekaná plněná vejci

reklama


Postup přípravy receptu:

Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno. Housku namočte do mléka. Mleté maso smíchejte s cibulí, vejci a vymačkanou houskou. Osolte, ochuťte pepřem, paprikou, sterilovaným pepřem a máte-li ráda ostré, nebojte se přidat pár kapek tabasca. Formu na srnčí hřbet vymažte tukem, vysypejte strouhankou a na dno dejte polovinu masové směsi. Mírně promáčkněte hřbetem ruky, aby ve středu nádoby vznikla podélná prohlubeň, do ní vložte vejce uvařená natvrdo a obložená různobarevnými proužky paprik. Překryjte zbylým masem. Pečte asi hodinu v troubě vyhřáté na 175 °C.

Ingredience:

1 kg mletého masa (směs vepřového a hovězího)
2 vejce
1 housku
mletou papriku
sůl, pepř
1 cibuli
strouhanku
1 lžičku kuliček sterilovaného pepře
tabasco
2 různobarevné kapie
4 vejce uvařená natvrdo

Doba přípravy pokrmu: do 1.5 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

sekana-plnena-vejci.jpg (30 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *