Šarlotka s ovocem

reklama


Postup přípravy receptu:

Cukr ušlehejte se změklým máslem a postupně přidávejte po lžících tvaroh a uvařený zchlazený pudink. Polovinu krému můžete obarvit kakaem nebo nastrouhanou čokoládou. Dortovou formu vyložte piškoty, potřete trochou krému a utvořte okraj z trubiček. Na dno dejte polovinu krému, vytvořte vrstvu z piškotů, ty poklaďte ovocem a překryjte zbytkem krému. Povrch uhlaďte, potřete šlehačkou a ozdobte zbytkem ovoce. Moučník nechte důkladně vychladit a pak formu rozevřete a šarlotku ovažte ozdobnou stuhou.

Ingredience:

3 až 4 balíčky oplatkových trubiček
čerstvé jahody nebo maliny (může být i jiné ovoce)
1 smetanu ke šlehání
dětské piškoty

na krém:
180 g moučkového cukru
180 g změklého másla
500 g měkkého tvarohu
pudink uvařený z 500 ml mléka
2 lžíce cukru
1 sáčku vanilkového nebo ovocného pudinku

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

sarlotka-s-ovocem.jpg (41 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 1.0/10 (Hodnoceno: 1 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *