Salát s jogurtovým dresingem

reklama


Postup přípravy receptu:

Uvařená vejce oloupeme a podélně rozpůlíme. Jogurt ušleháme se smetanou, hořčicí, minerálkou, podle chuti dresink osolíme, pepříme a dosladíme. Hlávkový salát opereme, natrháme na kousky. Rajčátka rozkrájíme na čtvrtky, ředkvičky na kolečka a žampiony na plátky. Všechnu zeleninu a houby lehce promícháme. Rozdělíme na talíře. Navrch dáme dva kopečky dresinku a na něj položíme vejce. Zbylý dresink servírujeme zvlášť v misce. Můžeme podávat s celozrnným pečivem

Ingredience:

5 natvrdo uvařených vajec
150 g polotučného jogurtu
250 ml smetany ke šlehání
3 lžíce neslazené minerálky
5 lžiček kremžské hořčice
1 hlávku salátu
10 ředkviček
125 g čerstvých a očištěných žampionů
6 koktejlových rajčátek
sůl
mletý pepř
cukr dle chuti

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

salat-s-jogurtem.jpg (40 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *