Rybí filety s chřestem

reklama


Postup přípravy receptu:

Uvaříme čočku doměkka, scedíme, necháme vystydnout a zakápneme citronovou šťávou. Natrháme ledový salát do misky a z kečupu, hořčice a sójové omáčky uděláme zálivku. Obojí dáme do lednice. Oloupeme brambory a mrkev, nakrájíme na kolečka, povaříme do poloměkka, na plech nakrájíme jarní cibulku, přidáme nakrájené brambory, mrkev a kopr, vše pomícháme. Osolíme a opepříme filé a přidáme na plech na zeleninu. Lehce zakápneme olejem a dáme péct na 220 stupňů na cca 20 minut (lepší je, pokud v troubě máme gril). Lehce orestujeme zbylou cibulku, otrháme stonky z listového špenátu a lehce s cibulkou podusíme. Osolíme. Ve vroucí osolené vodě povaříme oloupaný chřest a pak ho zprudka orestujeme na pánvičce.

Ingredience:

* 2 filety z tresky (nebo kuřecí maso)
* 8 větších brambor
* 4 mrkve
* chřest
* čerstvý listový špenát
* jarní cibulka
* kopr
* čočka
* ledový salát
* olej
* sůl a pepř
* kečup
* hořčice
* sójová omáčka
* citron

Doba přípravy pokrmu: do 1 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

rybi-filety.jpg (27 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *