Rybí filé v rajském kabátku

reklama


Postup přípravy receptu:

Filé mírně osolíme a opepříme a na rozehřátém másle spolu s olejem filé z obou stran opečeme. Opečené filé vyjmeme a dáme stranou.
Čerstvá rajčata spaříme vařící vodou, zbavíme slupek, nasekáme je nadrobno a dáme do výpeku. Přidáme oregano, rozdrcený česnek a nadrobno nakrájenou bazalku. Na mírném ohni pak podusíme asi 10 minut a podle potřeby podléváme trochou vody. Až se nám rajčata rozvaří, přidáme filé a ještě chvíli necháme všechno dohromady provařit.

Ingredience:

4 ks rybí filé, 4 čerstvá, zralá rajčata, 1 lžíce másla, 1 lžíce olivového oleje, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, oregano, snítka čerstvé bazalky

Doba přípravy pokrmu: do 1 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *