Rebarborový koláč

reklama


Postup přípravy receptu:

Z mouky, mléka, tuku a droždí vymíchejte řidší těsto, rozetřete je na plech vymazaný tukem a nechte vykynout. Rebarborové stonky oloupejte a nakrájejte na kostičky. Až těsto vykyne, posypejte je cukrem a navrch dejte rebarboru. Z hrubé mouky, másla a cukru moučky připravte drobenku. Posypejte jí koláč, ochuťte skořicí a upečte ve vyhřáté troubě.

Ingredience:

500 g polohrubé mouky
50 g tuku
300 ml mléka
20 g droždí
3 lžíce cukru krystal
1 kg rebarbory
sůl

na drobenku:
150 g hrubé mouky
75 g másla
50 g cukru moučky

Doba přípravy pokrmu: do 1 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

rebarborovy-kolac.jpg (34 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 10.0/10 (Hodnoceno: 1 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *