Rajská omáčka

reklama


Postup přípravy receptu:

Do většího hrnce dáme dvě lžíce sádla,po rozehřátí nasypeme pokrájenou cibuli a necháme až zesklovatí.Na cibulku hodíme koření, mimo soli tu až na konec.Přidáme plátky hovězího masa a necháme propéct z obou stran.Zalijeme protlakem a asi hrnkem vody. Necháme podle kvality masa vařit 30-60minut. Odskoušíme měkkost masa , vyndáme ho ven, propasírujeme omáčku přes sítko a vyndáme koření. Dochutíme solí, pepřem, cukrem a dohustíme hladkou moukou rozmíchanou v hrníčku vody.Vložíme maso a ještě prohřejeme.Podáváme s houskovým knedlíkem nebo těstovinami.Dobrou chuť!

Ingredience:

2 lžíce sádla,1 velká cibule,rajčatový protlak buď v plechovičce nebo v krabičce(lepší bez konzer.látek)plátky hovězího masa,bobkový list,tymián,sůl, pepř,cukr,hladká mouka.

Doba přípravy pokrmu: do 1.5 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

rajska-omacka.jpg (42 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *