Pstruh na másle

reklama


Postup přípravy receptu:

Změklé máslo promícháme s bylinkami, hořčicí, feferonkami, vegetou, worcesterovou omáčkou, citrónovou šťávou a necháme v lednici ztuhnout. Ryby očistíme a osušíme, osolíme, opepříme a jak zevnitř, tak z venku potřeme ztuhlým máslem. Potom je několikrát šikmo nařízneme nožem a vtíráme do řezů bylinkové máslo a trochu oleje. Takto připravené ryby dáme péci (v parní trobě kombinace páry a grilu). Ke konci ryby proložíme silnějšími plátky citrónu a slaniny a necháme dojít na grilu.

Ingredience:

* 800 g másla
* 2 g čerstvých bylinek
* 2 červené feferonky
* 2 lžíce hořčice
* 1 lžíce vegety
* 2 lžíce worcesterové omáčky
* 1 lžíce citrónové šťávy
* 4 pstruzi nebo makrely
* sůl
* pepř
* 4 lžíce oleje
* 2 citrony
* 8 plátků slaniny.

Doba přípravy pokrmu: do 1 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: 3

pstruh-na-masle.jpg (32 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *