Pražma s mateřídouškou

reklama


Postup přípravy receptu:

Pražmu očistěte a nařízněte do břišní dutiny, kam vložíte stroužek česneku a mateřídoušku, a tou též rybu posypte. Na povrchu rybu nařízněte do tvaru vlnovky, aby se lépe propekla. Potřete ji olivovým olejem a vložte na rozpálený gril. Opečte po obou stranách asi 7 minut (dle velikosti ryby). Následně servírujte s grilovanou zeleninou.

Ingredience:

2 pražmy po 400 g
svazek mateřídoušky
sůl
česnek
olivový olej

Doba přípravy pokrmu: do 20 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

prazma-s-materidouskou.jpg (34 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *