Podmáslový chléb z domácí pekárny

reklama


Postup přípravy receptu:

Nastavení pekárny:
Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední.

Po zvukovém signálu přidáme semínka nebo oříšky, otruby či klíčky.

Tip:
Část hladké mouky (až 280 g) je možné nahradit moukou grahamovou, pšeničnou chlebovou nebo špaldovou.

Ingredience:

310 g podmáslí, 50 g bílého jogurtu, 2 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 1 vařená nastrouhaná brambora, 2 lžičky soli, 1 lžíce kmínu, 380 g hladké mouky, 120 g žitné celozrnné mouky, 2 lžičky cukru, 1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí.

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

podmaslovy-chleb.jpg (151 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 8.0/10 (Hodnoceno: 1 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *