Plody moře v těstíčku

reklama


Postup přípravy receptu:

Mouku prosejte do mísy a osolte. Přidejte ušlehaná vejce a polovinu sodovky, ušlehejte hladké těstíčko. Ve fritovacím hrnci nebo v pánvi rozehřejte vyšší vrstvu rostlinného oleje. Rozmražené kroužky postupně obalujte v těstíčku a smažte v oleji 1–2 minuty ze všech stran dozlatova. Vyjměte je na vrstvu papírových utěrek. Podávejte horké, obložené pláty citronu a snítkami petrželky.

Ingredience:

120 g hladké mouky
1 lžičku soli
2 rozšlehaná vejce
175 ml sodovky nebo vody
450 g olihní
olej na smažení
plátky citronu
zelenou petrželku

Doba přípravy pokrmu: do 30 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

plody-more-v-testicku.jpg (40 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *