Plněné řízky

reklama


Postup přípravy receptu:

Maso omyjte, osušte a nakrájejte na čtyři pláty. Naklepejte je, osolte a opepřete. Klobásu rozkrájejte na kolečka a slaninu na plátky.

Na každý plátek masa navršte trochu scezeného zelí, asi čtyři kolečka klobásy a plátek slaniny. Řízky přeložte, okraje spojte jehlou a opečte na horkém oleji po obou stranách.

Do výpeku k masu přidejte podle chuti kečup, podlijte vodou a duste, dokud maso nezměkne.

Ingredience:

750 g vepřové krkovice
250 g kysaného zelí
1 klobásu
150 g anglické slaniny
kečup podle chuti
sůl, pepř
olej

Doba přípravy pokrmu: do 45 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

plneny-veprovy-rizzek.jpg (35 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *