Pistáciovo-marcipánová srdíčka

reklama


Postup přípravy receptu:

Marcipán, likér, cukr a hrubě mleté nebo sekané pistáciové oříšky a vypracujeme v těsto. Vyválíme na cukrem posypané desce 1 cm silný plát a vykrájíme malá srdíčka. Obalíme je v moučkovém cukru a necháme v chladu asi 2 hodiny odpočinout.

Potom srdíčka namočíme do rozpuštěné čokoládové polevy, ozdobíme pistáciovým oříškem a necháme oschnout. Uchováváme v chladu.

Ingredience:

200 g domácího marcipánu
100 g práškového cukru
50 g zelených pistáciových oříšků
1 PL třešňového likéru
150 – 200 g čokoládové polevy

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

pistaviovo-marcipanova_srdicka.jpg (9 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *