Pikantní penne

reklama


Postup přípravy receptu:

Dužinu rajčat ochucenou špetkou soli a olejem nechte asi 20 minut povařit, až vznikne hustá omáčka. Mezitím přiveďte k varu vodu na těstoviny, osolte a penne v ní uvařte.(jak jinak než al dente). Na 5 lžících oleje orestujte hrst pokrájené petrželky a 4 celé stroužky česneku. Zalijte trochou bílého vína, přidejte připravenou rajčatovou omáčku, mletou papriku, olivy a slité těstoviny al dente. Na větším ohni ještě chvíli promíchejte a ihned podávejte.

Ingredience:

500 g těstovin penne, 500 g dužiny krájených rajčat, čerstvých nebo v plechovce,100 g černých oliv, česnek, petrželka, mletá paprika, bílé suché víno, olivový olej extravergine,sůl.

Doba přípravy pokrmu: do 30 minut

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 10.0/10 (Hodnoceno: 1 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *