Pečený vepřový guláš

reklama


Postup přípravy receptu:

Maso a cibuli nakrájíme, přidáme prolisovaný česnek, koření a solamyl, pořádně promícháme. V hrníčku rozpustíme kostky masoxu, přidáme k ostatním surovinám a zalijeme vodou.
Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme při teplotě 230°C asi 1,5 hodiny. V průběhu pečení guláš nepodléváme ani nesundáváme alobal.

Ingredience:

1kg vepřového plecka, 3 větší cibule, 5 stroužků česneku, 2 lžičky gulášového koření, 3 lžičky sladké mleté papriky, 3 lžíce solamylu, sůl, pepř, 2 masoxy, feferonka, 0,75 až 1 litr vody

Doba přípravy pokrmu: do 2 hodin

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

veprovy-gulas.jpg (36 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *