Pečený tuňák se zeleninou

reklama


Postup přípravy receptu:

Brambory nakrájíme na plátky. Papriku rozpůlíme, vyndáme zrníčka a nakrájíme na nudličky. Brambory i papriku promísíme s 1 lžící oleje, přidáme sůl a pepř a vložíme do ohnivzdorné formy. Pečeme při 180 stupních asi 30 minut. Majoránku opláchneme a přidáme k pečené zelenině. Tuňáka omyjeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm tuňáka opečeme z každé strany 5 minut. Podáváme sypané opraženými slunečnicovými semínky.

Ingredience:

* 400 g sladkých brambor
* 2 červené papriky
* 2 polévkové lžíce slunečnicového oleje
* sůl a mletý pepř
* 30 g slunečnicových semen
* 2 snítky čerstvé majoránky
* 500 g tuňákových filetů

Doba přípravy pokrmu: do 45 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 3

peceny-tunak-se-zeleninou.jpg (25 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *