Pečený losos po provensálsku

reklama


Postup přípravy receptu:

Papriky nakrájíme na kostičky, cukety na plátky. Na pánvi rozehřejeme olej a v něm krátce opečeme zeleninu, rozpůlenou cibuli a stroužky česneku. Vložíme do zapékací formy, osolíme a opepříme.
Omytý citrón nakrájíme na silnější plátky, rozmarýn omyjeme a osušíme a s plátky citronu vložíme do horké pánve a krátce osmahneme.
Filé omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme, rozložíme na zeleninu, pokryjeme plátky citrónu a přidáme rozmarýn.

Pečeme v předehřáté troubě při 200° C asi 30 minut.

Ingredience:

750 g filé z lososa, 2 cukety, po 200 g červené, žluté a zelené papriky, 100 g šaloty, 6 stroužků česneku, 4 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, 1 citrón, 1 snítka rozmarýnu

Doba přípravy pokrmu: do 45 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *