Pečenáče

reklama


Postup přípravy receptu:

Postup smažení:

Ryby vyfiletujeme, každou filetu nakrájíme na 5 – 6 kousků.
Osolíme je, opepříme a obalíme v HLM smíchanou s červenou sladkou paprikou.
Smažíme do křupava ve vyšší vrstvě oleje.
Osmažené kousky necháme odkapat a vychladnout na ubrousku.

Nálev :

2 a 1/4 l vody
1 l octa
2 čl celého pepře
několik bobkových lístků
hořčičné semínko

Nálev s kořením povaříme asi 1minutu a přidáme: několik cibulí na kolečka
kyselé okurky na kolečka
mrkev na kolečka
červená paprika na proužky

Postup nakládání:
Osmažené vychladké ryby narovnáme do sklenic, hezky volně,nepěchujeme, aby se nálev dostal všude a proložíme zeleninou z nálevu a zalijeme teplým nálevem. Ne horkým!!!
Na vrch plné sklenice přidáme 1pl oleje a zavřeme.
Uložíme do lednice na 3 dny.

Ingredience:

Kapr – filety, sůl, pepř, hladká mouka, sladká červená paprika, olej

Nálev :
2 a 1/4 l vody, 1 l octa, 2 čl celého pepře, několik bobkových lístků, hořčičné semínko, několik cibulí na kolečka, kyselé okurky na kolečka, mrkev na kolečka, červená paprika na proužky

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

pecenace.jpg (88 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 7.0/10 (Hodnoceno: 3 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *