Pečená husa

reklama


Postup přípravy receptu:

Očištěnou a omytou husu nasolte několik hodin před pečením. Posypte kmínem, dejte do pekáče, podlijte vodou a za občasného podlévání pečte při teplotě 200°C. Když je husa téměř měkká, odkryjte ji, sádlo slijte. Husu během dalšího pečení několikrát potřete smetanou a nakonec zprudka dopečte, aby měla dobrou chuť a barvu. Podávejte s libovolnou přílohou.

Ingredience:

1 větší husu
100 ml smetany na vaření
kmín, sůl

Doba přípravy pokrmu: do 2 hodin

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

pecena-husa.jpg (37 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *