Pečená husa

reklama


Postup přípravy receptu:

Husu uvnitř i po povrchu osolíme, okmínujeme a dáme prsíčky dolů do pekáče. Trochu ji podlijeme vodou a za častého polévání pečeme, až zčervená. Je-li tučná, propícháme ji opatrně vidličkou. Pak ji vyndáme, všechno sádlo sebereme, husu vložíme obrácenou stranou do pekáče, podlijeme horkou vodou a upečeme opět dočervena. Měkkou husu nakrájíme, složíme na mísu, trochu polijeme šťávou, ostatní podáváme v omáčníku.

Ingredience:

* 1 husa
* sůl
* kmín

Doba přípravy pokrmu: do 2 hodin

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

pecena-husa.jpg (27 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *