Pangasius s jablkovým salátem

reklama


Postup přípravy receptu:

Filety osušte, jemně obalte v koření a jablkovém octě. Na pánvi rozehřejte olej, rybu na něm opečte z obou stran do zlatava. Ořechy zlehka dozlatova opečte na pánvi. Jablka a mrkev nakrájejte na velikost a délku sirek, smíchejte s ostatními přísadami a do servírování dejte do lednice.

Ingredience:

* 2 filety pangasia
* 3 lžičky bazalky
* 2 lžičky oregana
* sůl a pepř
* 2 lžíce oleje
* 1 lžíce jablkového octa; Na salát:
* malá hrst nasekaných ořechů
* 2 velká jablka
* 1 velká mrkev
* 1 lžíce citronové šťávy
* 1/4 šálku zakysané smetany
* nasekaná petrželka
* špetka soli
* špetka pepře

Doba přípravy pokrmu: do 30 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 2

pangas-s-jablkovym-salatem.jpg (16 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *