Omeleta s fazolovými lusky

reklama


Postup přípravy receptu:

Lusky omyjte, zbavte konců a tuhých vláken, nakrájejte na kousky a uvařte v osolené vodě. Cibuli nakrájejte nadrobno a osmažte na oleji. K cibuli přidejte scezené fazolky a společně krátce restujte. Ochuťte paprikou a pepřem. Z rozšlehaných vajec upečte omeletu a naplňte ji fazolkami. Podávejte teplé.

Ingredience:

600 g zelených fazolových lusků
1 cibuli
6 vajec
mletou papriku
olej
sůl, pepř

Doba přípravy pokrmu: do 30 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

omelety.jpg (31 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *