Olomoucký těstovinový nákyp

reklama


Postup přípravy receptu:

Těstoviny uvaříme al dente a scedíme. Dáme je do zapékací nebo ohnivzdorné misky a pokrájíme na ně tvarůžky a tavený sýr. okořeníme dle chuti bazalkou popřípadně ještě přisolíme. Můžeme přidat i kečup nebo čerstvá rajčata. Vše promícháme a dáme do mikrovlnky (Crisp – cca 5-7 min.). Vyndáme až jsou tvarůžky zcela rozteklé v těstovinách.

Jedna velká nevýhoda je, že s ochlazováním se tvarůžky začnou lepit, takže doporučuji použít zapékací misku, která se dobře myje.

Doporučená příloha: syrová zelenina

Ingredience:

70 g bezvaječných těstovin (nebo celozrných), 50 g Olomouckých tvarůžků, 1 trojhránek taveného sýra (Maratonec, Apetito – linie), bazalka(nebo oblíbené koření), sůl.

Doba přípravy pokrmu: do 20 minut

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *