Obalovaný květák

reklama


Postup přípravy receptu:

Velký květák rozebereme na růžičky,dáme vařit dostatek osolené vody a do ní květák. Až květák změkne necháme ho dobře oschnout.Do misky rozklepneme vejce,osolíme a dobře rozšleháme,přidáme tolik hladké mouky,aby vznikla kašička.Do druhé misky nasypeme strouhanku.Květák obalujeme nejdřív ve vajíčku a pak dobře ve strouhance.Smažíme v hlubší pánvi na rozpáleném oleji.

Ingredience:

1 velký květák,vejce,strouhanka, hladká mouka, olej na smažení, sůl,brambory,mléko, máslo.

Doba přípravy pokrmu: do 45 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

obalovany-kvetak.jpg (17 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *