Netradiční vepřová pečínka

reklama


Postup přípravy receptu:

Omytou vepřovou pečínku osolíme a posypeme kmínem. Vložíme do pekáčku a kolem pečínky narovnáme půlky jablek (zbavených jadřinců), kousky cibule a syrového celeru. Podlijeme vodou, pečínku občas přelijeme výpekem a pečeme (v troubě) doměkka.
Po upečení maso vyjmeme, šťávu procedíme a zeleninu (celer, cibule) i s jablkem protlačíme cedníkem do šťávy.
Pečínku naporcujeme a necháme na velkém talíři (každý se obslouží sám), šťávu dáme do omáčníku, u kterého by neměla chybět malá naběračka.

Ingredience:

vepřová pečeně (kotlety b.k.)
sůl, kmín
jablka (spíš kyselejší)
celer
cibule

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 6.0/10 (Hodnoceno: 2 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *