Meruňková omáčka se zázvorem

reklama


Postup přípravy receptu:

Meruňky oloupeme, rozpůlíme, vypeckujeme a dužninu nadrobno pokrájíme. Šalotku a zázvor oloupeme a jemně posekáme. Všechny přísady dáme do hrnce a 45 minut dusíme na mírném ohni.

Poté vyjmeme hřebíček a bobkový list. Omáčku opepříme a necháme vychladnout.

Ingredience:

500 g meruněk,
200 g šalotek,
1 kousek zázvoru,
100 ml bílého vinného octa,
75 g třtinového cukru,
2 hřebíčky,
1 bobkový list,
pepř

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

merunkova-omacka.jpg (5 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 1.0/10 (Hodnoceno: 1 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *