Masová omáčka na špagety

reklama


Postup přípravy receptu:

Na rozpáleném oleji zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli a přidáme mleté maso. Restujeme. Mírně osolíme a zalije kečupem – záleží na chuti každého, jestli použijeme ostrý, nebo sladký. Mně se osvědčila kombinace obou. Promícháme a přidáme boloňskou omáčku (cca 1/2 obsahu skleničky). Pod pokličkou za občasného míchání dusíme cca 30 minut. Pokud chceme mít omáčky více, stačí směs mírně rozředit vodou a zahustit solamylem.
Směs dáváme na uvařené špagety, zasypeme nastrouhaným sýrem a zakapeme kečupem (nic z toho není nutné – chutná skvěle na špagetách i samotná).

Pokud masová směs pustí hodně tuku, slijte ho. Směs se dá lehce zamrazit a použít kdykoliv.

Ingredience:

500 g mletého masa, 2 větší cibule, olej, ostrý a jemný kečup, 0,5 sklenky boloňské omáčky, špetka soli

Doba přípravy pokrmu: do 45 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 2

omacka-na-spagety.jpg (56 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 10.0/10 (Hodnoceno: 2 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *