Marinovaný ovčí sýr

reklama


Postup přípravy receptu:

Ovčí sýr nakrájíme na kostičky o hraně 2 až 3 cm. Oloupanou červenou cibuli a česnek pokrájíme na tenké plátky, smícháme s provensálským kořením a olivami.

Sklenice s patentním uzávěrem naplníme střídavě ovčím sýrem a smíchanou směsí, zalijeme vinným octem smíchaným s olivovým olejem, podle chuti přidáme zrnka pepře. Sklenice uzavřeme.

Uchovávat můžeme v ledničce nebo jiném studeném místě po dobu 2 měsíců.

Ingredience:

500 g ovčího sýra, 250 g červené cibule – i více, 100 g černých oliv bez pecek, 60 ml olivového oleje, 30 ml červeného vinného octa, 2 PL provensálského koření, 3 i více stroužků česneku, zrnka pepře- dle chuti.

Doba přípravy pokrmu: do 45 minut

marinovany-ovci-syr.jpg (35 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *