Losos s martini omáčkou

reklama


Postup přípravy receptu:

Napřed si připravíme omáčku. V misce smíchejte veškeré přísady kromě lososa, soli a pepře a rychle zamíchejte, můžete použít ponorný mixér. Můžete přidat i nasekaný čerstvý kopr. Omáčku dejte do lednice. Chilli, petrželku, sůl a pepř smíchejte s trochou oleje a citronové šťávy, rybu potřete a nechte asi půl hodiny v lednici marinovat. Rozehřejte olej na pánvi s asi dvěma lžícemi oleje. Rybu opékejte 4 – 5 minut z každé strany podle tloušťky plátku. Pokud bude plátek hodně silný, rozřízněte jej na dvě poloviny. Podávejte s bramborem, přelité omáčkou

Ingredience:

* 2 lžíce majonézy
* 1 lžíce hořčičného prášku
* šťáva z ½ citronu
* kapka olivového oleje
* sůl a pepř
* 2 lžíce suchého martini
* 4 porce lososového filetu
* špetka chilli
* 1 lžička sušené nadrcené petrželky

Doba přípravy pokrmu: do 30 minut

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

losos-s-martini-omackou.jpg (11 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *