Kuře na kari

reklama


Postup přípravy receptu:

Omyté, očištěné, opepřené a osolené kuře dejte na pekáč. Část másla odložte, zbytek nakrájejte na kousky a obložte jím okořeněné kuře. Podlijte 150 ml vody a pečte při teplotě 200 °C doměkka asi 50 až 60 minut. Očistěte fazolové lusky, nakrájejte je na menší kousky a poduste na odloženém másle skoro doměkka. Ochuťte kari, nasekaným koprem a podle potřeby osolte. Podušené fazolky uložte na velký servírovací talíř. Upečené kuře naporcujte, jednotlivé porce uložte na fazolky a zalijte trochou vypečené šťávy.

Ingredience:

1 kuře
50 g másla
250 g zelených (čerstvých nebo sterilovaných) fazolek
1 lžičku kari
1 lžíci kopru
pepř, sůl

Doba přípravy pokrmu: do 1 hodiny

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

kure-na-kari.jpg (37 KB)

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *