Knedlo zelo vepřo

reklama


Postup přípravy receptu:

Bok potřeme česnekem a posypeme kmínem. Maso s měsíčky cibule (50 g), podlité 150 ml vody, pečeme při 180 °C asi 70 minut. Při pečení podléváme.
Měkké maso vyjmeme a šťávu vydusíme na tuk. Zaprášíme ji moukou (15 g), zasmahneme a zalijeme 400 ml vody. Asi 30 minut povaříme. Přecedíme a dosolíme.
Kostičky cibule orestujeme, zaprášíme moukou. Zelí podlijeme asi 100 ml vody, posypeme kmínem a dusíme doměkka. Zahustíme jíškou a dochutíme.

Ingredience:

500 g vepřového boku bez kosti
sůl
kmín
stroužky česneku utřené se solí
50 + 50 g oloupané cibule
15+ 15 g hladké mouky
500 g kysaného zelí
cukr a ocet na dochucení
zelí
olej na smažení

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: 4

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *