Klokaní kýta s višňovou omáčkou

reklama


Postup přípravy receptu:

Kýtu potřeme olejem, posypeme pepřem a rozmarýnem. Na dno pekáče dáme trochu vody, vložíme kýtu a pečeme na 200°C až do měkkosti. (500 g se peče asi 20 min).

Omáčka:
Scedíme višně. Do pánve dáme syrup, rozdrolenou kuřecí kostku, jelly, pomerančovou kůru a přivedeme do varu.
Přidáme višně. Arrowroot (maizenu) s vodou nalejeme do vařící směsi a mícháme do zhoustnutí.

Naporcujeme maso a přelejeme omáčkou.

Ingredience:

klokaní kýta,
pepř,
olej,
rozmarýn.

Na omáčku:
720 g višní (kompot),
1 a 1/4 hrnku syrupu z kompotu,
1 kostka kuřecího výtažku,
2 PL rybízového jelly,
nastrouhaná kůra z 1 pomeranče,
1 PL arrowroot nebo maizeny umíchané s 2 PL vody.

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: 6

VN:F [1.6.3_896]


Hodnotit recept:

Body: 0.0/10 (Hodnoceno: 0 x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *